Du är här: Hem / Information / Lediga tjänster / Organist

Kvistofta församling söker en organist 100%

Kvistofta församling ligger utmed Öresund mellan Helsingborg och Landskrona och sträcker sig ca 1 mil österut inåt landet. Vi har fem kyrkor, fyra församlingshem, 30-talet entusiastiska medarbetare, hängivna förtroendevalda och många volontärer. Vi arbetar på många sätt med att hitta nya vägar i församlingslivet samtidigt som vi vill värna om traditionen. Kyrkomusiken spelar här en viktig och central roll. Vi har en väl utvecklad körtradition med flera barnkörer, ungdomskör, gospelkör och kyrkokörer. Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och att du delar dess tro och värderingar.

Vi söker dig som:

• har organistexamen eller motsvarande och är utåtriktad och har lätt för att samarbeta.
  • känner att du vill utveckla församlingens musikliv och få huvudansvaret för musikverksamheten i samarbete med våra tre övriga musiker och personal.
  • kan leda Kvistofta-Glumslövs kyrkokör och Ungdomskören Young Voices samt spela på kyrkliga handlingar och gudstjänster.

Delar av församlingen är landsbygd och därför kräver tjänsten körkort och tillgång till bil.

Senaste ansökningsdag 24 januari 2018. Ansökan, skickas till: maria.ferm@svenskakyrkan.se. Märk ansökan ”organist”.

Tillträde 2018-06-01 eller enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av:

Kyrkoherde Anna Eklund: 0703-43 44 93 anna.eklund@svenskakyrkan.se

Kantor Ingrid Dubois: 0721-82 55 15 ingrid.dubois@svenskakyrkan.se

Lärarförbundet Annika Nilsson annika.nilsson@kmr.se

Intervjuer hålls onsdag 31 januari kl 8.00-11.30 och onsdag 7 februari kl 8.00-11.30. Om du kallas till intervju så ta med vidimerade kopior på betyg utbildningar och intyg/betyg yrkeserfarenheter som styrker kompetensen, samt körkort till intervjun.